Antwoorden op vragen

Dirk Berkhout en Aaltje van der Linden

Lees in de rechterkolom onder reacties de antwoorden op de vragen over jouw voorouders en de geschiedenis van de mensen met de achternaam Berkhout of een variant hiervan.

Sommige vragen worden alleen persoonlijk via mailcontact beantwoord als het gevoelig is met de privacy. Andere vragen worden op de website beantwoord.

Hans Berkhout

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Antwoorden op vragen

 1. Dag meneer,

  Weet u iets van priester Hermanus Berkhout. Was rector aan Maagendenhuis in Amsterdam. Overleden plusminus 1955. Zijn broer was mijn opa Pieter Wilhelmus Berkhout die is in 1978 overleden getrouwd met Wilhelmina Jacobs uit Arnhem.

  Dank voor uw antwoord.

  • berkhoutonline zegt:

   Dag Else Marianne Berkhout,

   Ik heb de geboortedatum en geboorteplaats nodig van uw vader en van Hermanus Berkhout om meer te weten te kunnen komen. Daarna kan ik antwoorden.
   Met vriendelijke groet,
   Hans Berkhout

 2. Steven Anton Berkhout zegt:

  Zoals u ziet draag ook ik de naam Berkhout, en ben erg benieuwd naar mijn afkomst, kunt u mij vertellen van welke tak ik afstam. Vader: Nicolaas Johannes Berkhout, Moeder: Meta van EE.,
  Vriendelijke groet,

  Steven Berkhout

  • berkhoutonline zegt:

   Hallo Steven Berkhout,

   Wie is jouw opa Berkhout en waar en wanneer werd hij geboren? Dan kan ik wellicht meer informatie geven.

   groet,
   Hans Berkhout

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>